Autorijlessen in Tilburg

Autorijlessen in Tilburg

30 januari 2019 Uit Door Redactie

Ik ben een tijdje geleden verhuisd naar Tilburg waar door ik moest stoppen met rijlessen bij mijn oude rijschool. Daarom zocht ik op internet naar meer informatie over autorijlessen in Tilburg. Ik vond vervolgens een rijschool met erg lage tarieven en een hoog slagingspercentage.

autorijlessen in Tilburg

Website

Op de website waren een aantal kopjes te vinden met meer informatie over hoe de rijschool te werk gaat. Op de website werd vermeld dat ze werken met deskundige rij instructeurs die beschikken over veel ervaring. En dat het bedrijf garant staat dat je jouw rijbewijs op een verantwoorde en veilige manier behaalt. Er was ook veel informatie te vinden over het behalen van je theorie en over het behalen van je praktijkexamen hier waren in beide gevallen filmpjes bij die extra uitleg en beeld gaven over hoe het in z’n werk gaat. Ook wordt er op de website vermeld dat je les krijgt in een comfortabele auto en dat de rijschool beschikt over een hoog slagingspercentage.

Proefles

Nadat ik aardig veel informatie had opgedaan op de website van de rijschool heb ik me direct via de website aangemeld voor een proefles. Tijdens de proefles werd mij alles duidelijk en op een vriendelijke manier uitgelegd door mijn rijinstructeur. Dit was erg prettig waardoor ik had besloten om bij deze rijschool auto rijles te nemen. Ik ben inmiddels drie maanden verder en ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald.