Faalangst lessen tijdens rijlessen in Nijmegen

Faalangst lessen tijdens rijlessen in Nijmegen

22 februari 2019 Uit Door Redactie

Zelf heb ik eerst ergens anders rijles gehad. Ik heb zelf heel erg last van faalangst tijdens het rijden. Hierdoor voelde ik mij niet fijn achter het stuur en vond het moeilijk om bepaalde processen aan te leren. Mijn oude rijschool kon mij hier niet goed mee helpen. Om deze reden ging ik opzoek naar een nieuwe rijschool die daar wel goed mee om zou kunnen gaan. Toen ben ik terecht gekomen bij snel geslaagd in Nijmegen en  ben ik overgestapt naar rijlessen in Nijmegen omdat ik eerst rijles had in Arnhem en zij mij niet goed konden ondersteunen in het geven van rijlessen aan mensen met faalangst.

rijlessen Nijmegen

Wat doen de instructeurs aan de faalangst

De ervaren instructeurs bij de rijlessen in Nijmegen zorgen ervoor dat je op een ontspannen manier leert autorijden. Dit doen ze door middel van een geduldige en persoonsgerichte begeleiding. Op deze manier krijg jij zowel de auto als de zenuwen geheel onder controle. De faalangst lessen zijn stapsgewijs opgebouwd zodat je duidelijk weet waar je aan toe bent. Maar ook wat je nog moet leren. Wanneer je de faalangst lessen hebt gevolgd kun je deze afsluiten met een faalangst examen. Bij dit examen krijg je een examen dat langer duurt dan een regulier examen. De examinator is speciaal getraind om om te gaan met leerlingen die last hebben van faalangst. Snel geslaagd bereidt je optimaal voor op het faalangst praktijkexamen. Afrijden gebeurt pas als jij daar klaar voor bent en in jouw tempo.