Een sloopauto verkopen aan een sloperij

Een sloopauto verkopen aan een sloperij

15 mei 2023 Uit Door Redactie

Een sloopauto verkopen is een goed idee als je op het moment een sloopauto hebt. Je kunt namelijk niet veel met een sloopauto doen en vaak is deze ook nog eens afgekeurd. Een sloopauto verkopen lijkt eenvoudig, maar dat is het eigenlijk niet. Je kunt een sloopauto namelijk op verschillende manieren verkopen. Iedere methode heeft zijn eigen voor- en nadelen, dit is iets waar je op moet letten. Wil jij weten hoe je het beste een sloopauto kunt verkopen? In dit artikel geven we meer informatie, zodat je precies weet hoe je een sloopauto moet verkopen.

Kies voor een directe verkoop aan een sloperij

Je kunt jouw sloopauto natuurlijk wel op het internet verkopen, maar dit is vooral erg lastig. Het verkopen van een sloopauto op het internet kan soms maanden duren en dit komt doordat kopers liever een werkende auto kopen. Toch is het van belang dat jij snel jouw sloopauto kunt verkopen en daarom biedt een directe verkoop aan een sloperij uitkomst. Je kunt jouw auto namelijk met spoed verkopen aan een sloperij en op die manier veel winst halen uit de verkoop van jouw voertuig.

De voordelen

Er zitten enorm veel voordelen verbonden aan het verkopen van jouw auto aan een sloperij. Een sloperij wilt namelijk graag jouw voertuig hebben en geeft je hiervoor ook een redelijke vergoeding. De vergoeding kan soms oplopen tot 200 euro en ze komen de sloopauto bij jou thuis ophalen. Daarnaast geven ze ook direct een vrijwaring code, zodat je ook geen belasting meer hoeft te betalen voor het voertuig. Een directe verkoop aan een sloperij biedt dus veel uitkomst en het is ook makkelijk. Zoek daarom goed op het internet en neem contact op met een sloperij in de omgeving van jouw woonplaats, ideaal toch!